7 september smäller det.

Eller smäller å smäller, vi får hoppas att allt går någorlunda "städat" till... Diezel, Halmstads musikhus och bästa scen stänger efter 11års verksamhet och finalen blir lördagen den 7 september med en helkväll med BRA lokala band. Sorgligt sorgligt! 

Vi får hoppas att "Gamla Biblioteket" på något vis kan ta på sig en del av det Diezel varit, fast det dröjer ju ett tag innan det huset öppnar.

Jag är i STORT behov av vettig Förvaring...

till alla möjliga olika saker.

I fredags tog jag iallafall tag i problemet med att alla mina EZ-monterade stämplar låg överallt, dels i de plastfckor jag tidigare köpt för att ha dem i men som tydligen är skadliga för dem och dels över hela mitt skrivbord + i påsar och lådor lite varstans. Jag hittade ett så himla smart förvaringssätt i en tjejs blogg att jag rätt av härmade henne, fast utan hennes superfina dekorationer.

Såhär gjorde jag:
Jag köpte en styck vit förvaringsbox, 79kr på Lagerhaus, en sådan som öppnas som en tändstickask (fast med hel baksida). Asken är alltså lång och smal samt öppnas i kortändan och man ska nog egenligen förvara CD-skivor i den. Sen ägnade jag massor av tid att leta upp alla mina stämplar (Tildas stora dödskalle från Magnolia är puts väck, jag letade överallt, till och med i papperskorgen *suck*).
Jag la alla stämplarna i en STOOOR hög och sorterade dem sedan efter tillverkare, tema och om de tillhörde ett speciellt paket. När jag var klar med sorterandet skar jag ut lagom stora ark av vanlig vit fotokartong, stämplade upp de motiv som hörde ihop på dem och laminade sedan arket. Sedan skar jag ner de laminerade arken så att de skulle passa i lådan, rundade hörnen och satte fast stämparna på baksidan av dem.

När jag ändå höll på och krånglade med stämplar så passade jag på att slita loss en massa klossmonterade från sina träklossar, montera om dem på EZ-mount (attans vad det är kladdigt att jobba med) och sedan gjorde jag samma proccedur med dem som med alla de andra EZ-monterade stämplarna.
Nu har jag bara julstämplar, Bokfiluren, mina fiiiina HouseMouse (de ska jag INTE montera om) och Pandurostämplar kvar på kloss, Panduros stämplar sitter som berget  mot klossen och har ett helt annat gummi än andra märken.

Det blev så himla bra med det nya bläddersystemet och jag hittar direkt vad jag vill ha fast....
En box räcker inte så långt, den är tokknököverfull redan nu och jag har ju massor kvar  att montera om, blandannat ett Magnoliapaket på väg och så ska jag på mässa i Göteborg om ett par veckor.
Det är lika bra att jag köper fler lådor på en gång, de är så snygga att ha i hyllan dessutom och jag ju ha andra pysselsaker i dem också. Vi har en sån där IKEAhylla med många fack i (stora modellen med 20 fack) stående inne i dator/pysselrummet/kontoret och det går i fyra såna där lådor i ett fack så de blir nog 3 till i morgon eftermiddag.


Wonderings

fundringar, undringar och annat av mej och om många olika saker...

RSS 2.0